Over Deco Webbureau

Niet iedereen vindt het een prettig idee om met een groter internetbureau te moeten samenwerken.

In ons gezamenlijk arbeidsverleden hebben we meermaals meegemaakt met diverse Webbureaus dat gemaakte afspraken niet werden nagekomen, of niet zijn overgedragen naar de volgende projectmanager, dat voor kleine aanpassingen eerst een onderzoeksuurtje werd gerekend en wanneer je aangeeft gekozen te hebben voor een webbureau vanwege de belofte van een snelle website , dat de snelheid na oplevering toch niet zo snel blijkt (14sec voor een pagina).

Ook hebben we ervaring met zzpers die zo graag de opdracht wilden dat ze geen nee durfden te verkopen en een opdracht aannamen die ver boven hun kunnen lag. Een flinke vertraging tot gevolg.

Ook hebben we ondernemers gehad die na oplevering niet meer verder konden, sites die niet normaal te updaten bleken, of die zo ongebruiksvriendelijk was dat het voor de eindgebruiker onmogelijk was om net die ene zin aan te passen, of juist op 200 plekken een adres moesten aanpassen.

Dat kunnen wij beter, dachten wij. En met die ambitie hebben wij Deco Webbureau opgericht. Wij maken met veel enthousiasme websites voor zzp ers en mkb van kleine curriculum viteau websites tot grote opdrachten met webshops. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw website te maken of bestaande website beter te maken! Bij ons geen uurtje factuurtje, maar eerlijk en transparant advies, en bovenal een gebruiksvriendelijke basis om zelf het beheer uit te kunnen voeren.